Livrare | Top Market Online
0722.377.528 / 0371.123.200

Livrare


Livrare

 

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, in termen de maxim 2-5 (zile lucratoare) la produsele aflate in stocul furnizorului, iar la cele pe comanda 35 (zile lucratoare) din momentul confirmarii comenzii de catre personalul Top Market Online. Exceptie fac cazurile de forta majora (calamitati, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente, etc.). Top Market Online isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea ClientilorLivrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 1000 RON (TVA inclus). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat aceasta suma, valoare fiind calculata in functie de distanta si kg.

  1. Ridicare din reprezentanta (Bucuresti - Str. Viitorului, nr. 122, parter, sector 2).
  2. Livrare in Bucuresti si oriunde in tara prin Curierat (Fan Courier).
  3. *NOTA: Costul livrarii afisat, este calculat pentru orasele cu 0 km suplimentari, iar unde dupa caz, daca vor exista km suplimentari, acest cost va fi suportat de catre client, iar costul va fi estimat ulterior in platforma curierului de catre un operator Top Market Online.

*NOTA: La primirea coletului va rugam sa verificati daca produsul este intact. Daca produsul este neconform, refuzati primirea acestuia. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect, nu va putea fi rezolvata.

Echipa Top-Market-Online.ro

Viziteaza site-ul Top Market Online pe ShopMania Price.ro