Retur produse

Returnarea produselor

ATENTIE!!! Pentru produsele care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.


Clientul are dreptul de a notifica in scris Top Market Online ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Top Market Online isi rezerva dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 alin.7.
Orice astfel de cerere/notificare trebuie trimisa in scris la adresa office@top-market-online.ro

 

*Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin dreptul de retragere din contract se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014 (http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf)

 

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.top-market-online.ro in termen de 14 zile de la data la care intrati in posesia fizica a produselor.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul persoana fizica, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Costul direct de returnare a produsului/produselor va fi suportat de catre dvs.

 

**Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

 

***Pentru produsul cumparat din showroom NU se accepta RETUR, decat in cazul unui produs neconform.

Viziteaza site-ul Top Market Online pe ShopMania Price.ro