Garantii Producatori

Garantii Producatori

Garantia produselor cu garantie la producatori

Orice produs comercializat de S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L. si insotit de certificat de garantie al producatorului se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in retelele de service aflate in certificatul de garantie al producatorului.

Produsul defect trebuie prezentat acelor centre de service aflate in reteaua de service a producatorului.

ATENTIE:

Produsele ce vin cu certificatul de garantie al producatorului in original nu se aduc in service-ul S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L., ci se predau numai retelelor de service autorizat ale producatorului. Pierderea certificatului de garantie atrage dupa sine si pierderea garantiei.

In eventualitatea in care solicitarea de garantie este nejustificata si produsul functioneaza conform specificatiilor producatorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului tur-retur (daca este cazul), precum si costul de diagnosticare a produsului, stabilit de unitatea de service dupa verificare.

Pentru produsele de mai jos va rog sa apelati la urmatoarele service-uri autorizate, este necesara prezentarea facturii de achizitie , certificatului de garantie si a serialul vizibil pe produs.

Atentie: Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICI UN SERVICE FARA ACEST SERIAL.

Viziteaza site-ul Top Market Online pe ShopMania Price.ro