Hote bucatarie | Hote telescopice ieftine | Hote clasice | Hote rustice ieftine | Top Market Online

Hote

Hote

Hota a devenit indispensabila oricarei bucatarii moderne. Aceasta este absolut necesara pentru confortul si siguranta pe care ti le aduce. Hota reprezinta cea mai la indemana solutie pentru a indeparta fumul, aburul, grasimea si mirosul din bucatarie. Poti gati cu mai multa libertate tot ceea ce iti doresti. Aerul se va pastra curat si la fel si bucataria.

Motivele de mai jos te vor convinge de importanta unei hote pentru casa ta.

  1. Imbunatateste calitatea aerului din locuinta. In timpul procesul de gatire se genereaza aburi, fum, grasime care se depun pe mobilierul de bucatarie, dar si pe pereti. Totodata, aceste reziduuri sunt inhalate de persoana care gateste.  Hota impiedica difuzarea acestora in bucatarie, evacuandu-le.
  2. Iti ofera confort in timpul gatitului. Aburul, fumul, mirosurile pot fi deranjante pentru o persoana atunci cand prepara mancarea. O hota iti va oferi cadrul perfect pentru a gati degajat retetele preferate.
  3. Controleaza excesul de caldura. In timpul gatitului se degaja foarte multa caldura. Acest lucru este resimtit cu atat mai puternic in bucatariile de mici dimensiuni. Datorita ventilatiei, hotele reusesc sa reduca temperatura.
  4. Ai libertatea de a gati orice preparat. Cu siguranta si tu eviti sa gatesti anumite preparate din cauza mirosului puternic sau a fumului, pe care il degaja. Utilizand hota, poti prepara carne sau legume la gratar, clatite sau sarmale fara grija ca mirosul va persista zile la rand.  
  5. Te vei bucura de o bucatarie mai curata. Gatitul frecvent determina depunerea unui strat de reziduuri pe mobilierul din bucatarie, destul de greu de indepartat. Acest fapt este cauzat in principal de aburul cu particule de grasime, care se degaja atunci cand gatesti. Folosind hota in timpul gatitului si pentru inca 10-15 minute dupa ce ai terminat, vei impiedica atasarea acestor reziduuri de suprafetele din bucatarie. Un extra beneficiu care decurge de aici este prevenirea dezvoltarii bacteriilor si a germenilor.

Tipuri de hote: Hota standard, Hota telescopicaHota casetaHota decorativa, Hota Downdraft

ListaGrid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Viziteaza site-ul Top Market Online pe ShopMania Price.ro